monclerudsalg

Ikke flere hjemløse veteraner Phoenix siger det har udryddet kronisk Moncler Jakke Dame veteran hjemløshed For tre år siden identificerede en statslig koalition med henblik på at afslutte kronisk hjemløshed blandt veteranerne 222 hjemløse dyrlæger, der boede i Phoenix. by at gøre det.Phoenix push var en del af en bredere national kampagne. Præsident Barack Obama har presset for at afslutte kronisk hjemløshed blandt veteraner inden 2015, et mål, som embedsmænd siger, at de er på vej til at nå.

 

 

er på rette vej i kampen for at afslutte hjemløshed blandt veteraner, sekretær for veteraner anliggender, Eric Shinseki sagde i en slutningen af ​​november.Siden 2010 er veteranernes hjemløshed faldet med 24 procent nationalt, ifølge Department of Veterans Affairs. Men en enkelt nat tæller fra januar tyder på, at der stadig er et sted omkring 57.849 hjemløse veteraner landsdækkende. Lige under Moncler Jakke Dame Brugt 8 procent var kvinder.

Institut for Bolig og Byudvikling og VA har tildelt millioner af dollars i tilskud til lokale grupper, der hjælper Moncler Jakke Dame Tilbud med at fremme årsagen. Og byrådet gav yderligere 1,8 mio. USD i almindelighed midler til at bekæmpe hjemløshed.Næsten halvdelen af ​​alle hjemløse veteraner bor i tre folkerige stater Californien, Florida og New York, http://www.monclerudsalg.nu/ ifølge Department of Housing and Urban Development årlige hjemløse vurderingsrapport i januar.Mere end en femtedel af de hjemløse befolkninger i Kansas og Montana er veteraner, mens veteraner udgør den mindste andel af den hjemløse befolkning 7 procent i Minnesota og New Jersey.