xn--monclertrje-ogb

Der er ikke mere olie fundet i nærheden af ​​Indiana raffinaderi spilde WHITING, Ind. Coast Guard siger, at besætninger ikke fandt mere olie under den seneste søgning af Lake Michigan-kysten efter sidste ugen i BP-nordvestlige Indiana-raffinaderi. xn--monclertrje-ogb Miljøstyrelsens vurderingsteam, der kontrollerede området nær Whiting-raffinaderiet på søndag, så ingen synlig olie på kysten eller i vandet. Rengøringsarbejdere tilbragte sidste uge fjernelse af olie fra ca. en halv mil kystlinje. Coast Guard siger, at BP får lov til at fjerne det meste af indeslutningsbommen fra søen omkring Moncler Jakke Dame Dba 20 miles sydøst for downtown Chicago, hvor et raffineringsfejl udløb olie den 24. marts .BP estimater mellem 15 og 39 tønder olie blev udledt i søen.

Det mellem 630 og 1.638 gallon. http://xn--monclertrje-ogb.nu/Dette materiale må ikke udgive, udsendes, omskrives eller omfordeles.) Mest populære HistorierMest Populære StoriesMore >> Kassig familie forklarer sønns konvertering til IslamKassig-familien forklarer sønns konvertering til islamopdateret: mandag den 6. oktober 2014 kl. 05:32 EDT2014 10 06 09:32 : 40 GMT Peter Kassigas familie, som bliver holdt i gidsler af den islamiske stat, forklarer deres søns omvendelse til islam. crash dræber en, skader flere othersJefferson Co. Foto Courtesy: IMPD.

 

 

Hvad er endnu bedre Accupuncture behandler alle former for sundhedsproblemer, både medicinske og ikke. Tag et kig på de 6 sundhedsmæssige fordele ved akupunktur.At komme i gang Besøg American Association of Oriental Medicine’s hjemmeside for at finde en Moncler Jakke Dame Til Salg terapeut i nærheden af ​​dig, og spørg dit sygesikringsselskab om dine alternative medicinydelser.Oplysningerne på denne Moncler Jakke Dame Danmark hjemmeside er ikke beregnet som specifik lægehjælp og er ikke en erstatning for professionel medicinsk behandling eller diagnose. Læs vores lægevejledning.