xn--monclerkbenhavn-dub

Ingen grund til at kaste en tandbørste efter sygdom Chancerne er, du har en post-sygdom ritual: Moncler Jakke Dame Skift pudebetræk, desinficere dørhåndtagene, og smid det sidste af vævene og hostedækselpakkerne fast i sofaen. http://xn--monclerkbenhavn-dub.nu/ Men resultaterne fra en nylig rapport siger, at der er en genopretningsspor, du ikke behøver at gøre længere: Udskift din tandbørste.Vi ved, hvad du tænker brutto, ikke? Men at have noget så alvorligt som strep halsen garanterer ikke en tur til apoteket for en erstatning tandbørste, finder en nylig undersøgelse præsenteret på det pædiatriske akademiske samfund årlige møde i Washington, DC.

I et forsøg på at lære om Streptococcus (GAS), kan bakterierne, der forårsager strep hals, vokse på allerede anvendte tandbørster, forskere sætter 54 børster, som nogle anvendes af patienter diagnosticeret med strep, nogle med regelmæssig ondt i halsen og nogle helt sunde til prøve. Resultaterne: GAS blev udvundet fra kun en tandbørste, som var blevet brugt af en person uden strep hals.”Medicinsk kan du ikke give dig det samme to gange,” siger Nancy Moncler Jakke Dame Brugt Simpkins, MD, en bestyrelsescertificeret internist og medicinsk rådgiver for staten New Jersey. “Når du har det, opbygger din krop antistoffer, så du ikke kan smitte dig selv.”

 

 

Tandlæger anbefaler normalt at erstatte din tandbørste hver anden til to måneder. Men hvis Moncler Jakke Dame Til Salg der er en ting, du skal erstatte, siger Dr. Simpkins, handler i det glas, du bruger til at skylle efter børstning til engangsemballage. “Du kan holde din egen tandbørste, fordi det er dine egne bakterier. Men hvis du bruger det, og din mand bruger det, bruger dine børn det, du udsætter dig selv for en husstand fuld af bakterier,” siger hun. “Og de kan gøre dig syg.”