xn--monclerjakkemnd-9lb

Ikke mere ‘passerer skraldespanden’Af den grund fortjener Moncler Jakke Dame statens senator Anthony Williams, D Philadelphia / Delaware, at man fortsætter med at Moncler Jakke Dame Pris presse lovgivningen for at lukke smuthullerne, der har gjort det muligt for skoledistrikt at ansætte medarbejdere, der engang var blevet undersøgt i forbindelse med børnemisbrug eller seksuelle overgreb.

 

 

I januar introducerede Moncler Jakke Dame Dba Williams senatet Bill 46, undertiden omtalt som bestræbelserne på at stoppe skolerne fra at “passere skraldespanden.”Under regningen kræver de, der ansøger om et arbejde hos en skole og alle uafhængige entreprenører, medmindre påstandene er forkerte, at afsløre, om de har xn--monclerjakkemnd-9lb været genstand for en undersøgelse af misbrug eller seksuel forsømmelse af en arbejdsgiver, et statslicensorgan, et retshåndhævende organ eller et børnesikringsagentur.

Udsatte medarbejdere vil også blive spurgt, om de var disciplinerede, http://xn--monclerjakkemnd-9lb.nu/afladte eller bedt om at træde tilbage, mens sådanne påstande var i afventning.Efter Williams lavede et lidenskabeligt anbringende før senatlige lovgivere den 3. juni, fik hans lovforslag en enstemmig stemme om støtte. Det går nu til Parlamentet for overvejelse, og vi håber, at dets handlinger er hurtige.