monclerjakkedame

Så hvordan måder resten af ​​dine toiletvaner op? Her er ritualerne, der er tilgivelige, og dem du burde stoppe stat.Brug af vatpind i din øregang.Stop det. Du tror måske, at ørevoks er grov, men det beskytter den delikate membran, der er din trommehinde. Det er ikke kun usikkert at trykke noget mod trommehinden,http://monclerjakkedame.nu/ men ifølge Dr. Simpkins er det Moncler Jakke Dame Pris også spildt arbejde. “Hvis du går ind der og fjerner voks, er det bare at reformere.” Hvad du kan gøre: brug det til at absorbere ekstra fugt omkring yderkanten af ​​øret, efter at du har bruser, men det er alt.Holder meds i din medicinskab.

 

 

Tilgiveligt. Narkotika er designet af medicinalfirmaer til at udholde Moncler Jakke Dame Kort temperaturændring (That Tylenol i dit nødbilsæt? De er hårde cookies.), Så uanset hvad du tager, kan du klare det periodisk fugtige miljø i dit badeværelse. “Jeg bekymrer mig mere om, at de måske er i et ulåst medicinskab, især hvis du har børn eller ældre, der bor sammen med dig,” siger Dr. monclerjakkedame Simpkins.Ikke tandtråd hver dag.Tilgiveligt. Hvis du ikke kan eller vil ikke flosser hver dag, anbefaler Balleck at tilsætte to dråber pebermynte æterisk olie til et glas varmt vand som et naturligt antimikrobielt mundskyl for at supplere dit tandtråd. “Det er også godt for din fordøjelse og er sikkert at gå ind i din blodstrøm,” siger hun. (Se hvilke fødevarer dine tænder ikke sætter pris på med 25 madvarer. Tandlæger vil ikke spise.)

Ændring af håndklædet hvert par uger.Stop det. Uanset om dit hjem er som en svingdør, eller det er bare dig og din partner, håndklædet indeholder bakterier, der, hvis de bruges omkring øjnene eller munden, kan overføre fra håndklædet til dig og gøre dig syg. “Der er en grund til, at folk bruger papirhåndklæder i gæstebadeværelser,” siger Dr. Simpkins. “Ikke fordi de ser pæne ud, men for at fjerne udenfor bakterier.” Skift håndklædet mindst en Moncler Jakke Dame Danmark gang om ugen.Opbevaring af makeup i nærheden af ​​bruser.