monclerdanmark

Ingen mere nat sweats Med modstridende nyheder om hormonbehandling er det ikke underligt, at du søger en naturlig lettelse for nattesved og andre overgangsalderen symptomer. http://monclerdanmark.nu/ Men hvis du laver en helt fremmed stavnåle ind i din hud, er noget du hellere vil undersøge, vi hører dig. Vi har gravet noget for dig! Her er scoop på akupunktur til Moncler Jakke Dame Pris nattesved:

 

 

Hvad det er En hjørnesten i traditionel kinesisk medicin indebærer, at akupunktur indfører hår tynde nåle ind i huden på bestemte punkter for at tilpasse kroppens energi eller qi. Ubalancer antages at udløse en lang række sundhedsmæssige problemer. Akupunktur er en af ​​de mest undersøgte alternative terapier. National Institutes of Health Moncler Jakke Dame Kort nævner det som en nyttig behandling for slidgigt, astma og mange andre tilstande, herunder overgangsalderen.

Hvad vi kender Hot blink synes at ske mindre hyppigt efter akupunktur. I en svensk studie fra 2004 slog akupunktur ned antallet af episoder, som liderne oplevede dagligt med 52%. monclerdanmark Selvom hormoner fungerede bedre (tilbyder en 91% reduktion), gav akupunktur relief uden risiko for nogle hormonrelaterede bivirkninger. Imidlertid mindskede akupunkturbehandlinger også symptomer med ca. 53% hos en anden gruppe kvinder.Hvad ny forskning viser Korrekt udført akupunktur reducerer intensiteten af ​​natlige hot flashes sammenlignet med faux behandlinger. Forskere fra Stanford og Harvard universiteter og Moncler Jakke Dame Danmark New England Acupuncture School gav 29 menopausale kvinder enten autentisk eller falsk akupunktur. Efter 7 uger var aftenens sved 28% mindre alvorlige hos dem, der fik den rigtige aftale. De andre så kun en 6% forbedring.